Debacle van vorige week weggespoeld!

We hadden iets recht te zetten na ons debacle van vorige week tegen ITM Meeuwen die ons een pandoering verkochten. Maar dat bleek bij iedereen al heel snel duidelijk. De koe werd onmiddellijk bij de horens gevat (zelfs zonder ‘boer’ Tuur). Er werd hevig gespeeld en de mannen van Welborg konden het ons in het begin nog even moeilijk maken, maar toen Bart de 1-0 op het bord zette, bleek de veer al snel gebroken bij Welborg. Daarna gingen ze spijtig genoeg in grommelmodus, maar dat speelde eigenlijk alleen maar in ons voordeel. Steven bracht ons met een wonderbaarlijke schijnbeweging op 2-0 en Niels werkte een vrije trap, ook weer gekregen door gegrommel van de tegenstander, aan de 2e paal mooi binnen. Gevolg, 3-0 aan de rust. Begin tweede helft viel onze linksback uit, maar dat deerde ons eigenlijk vrij weinig. In tegendeel zelfs, de mannen van Welborg konden wel wat drukken maar kwamen niet tot kansen. Het waren wij (Steven en Tom T.) die er op de counter nog 2 binnen duwden. Een droge dik verdiende 5-0 overwinning was een feit!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in OudĀ  Termien. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1-ad interim Alain (0474 96 07 89)!