2018 perfect begonnen!

Het was thuis tegen Thuinwijk Zonhoven dat we 2018 gingen openen met onze eerste match van het jaar. Bij aankomst van de mannen van Zonhoven bleek echter dat ze maar 6 voetballers bij hadden. Maar vriendelijke jongens als we zijn gaven we onmiddellijk onze 3 ‘beste’ mannen aan hun (Alain, Ward en David). Zo konden we de eerste helft 10 tegen 9 spelen en de tweede helft 9 tegen 9 vermits Tom J. moest gaan klaarzetten voor het feest van de vurige hoop. Het leek wel alsof ons mannen er serieus goesting in hadden, want het ging hard de eerste helft. Veldoverwicht, druk, kansen, … noem maar op, het was er allemaal en het resulteerde in een 3-0 voorsprong aan de rust (Johan, Yves D. en Tom J.). Onze keeper had tot dan toe éne bal moeten tegenhouden. De beste actie van de Tuinwijkmannen was eigenlijk van Alain. Een run vanop de eigen helft met de bal aan de voet en met een snelheid die je niet van Alain zou verwachten, eindigde helaas wel in een slechte pas. De tweede helft leek het heel even de andere kant op te gaan. We kregen thans hope kansen, maar die werden vakkundig de nek omgewrongen. En daar kwam even het deksel op de neus! Ward maakte voor de mannen van Zonhoven de 3-1. Het zorgde hier en daar toch voor een beetje onrust bij ons in de ploeg, maar uiteindelijk wist Bart dan toch de 4-1 te scoren na de zoveelste gemiste kans. Hij werkte een corner perfect aan de eerste paal binnen. Uiteindelijk maakte Johan er nog 5-1 van en hadden we weer een dik verdiende overwinning op zak!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Smeermaas. We komen om 14u30 samen in de sporthal.