We zakken volledig door het ijs de tweede helft!

Amai mijn voeten! Wat was me dat afgelopen zaterdag? De eerste helft spelen we een meer dan degelijke partij en zijn we duidelijk de meerdere van de veteranen van Hasselt. We kwamen al snel op voorsprong via de weder optredende Tom J. Daarna hadden we het veldoverwicht dat resulteerde in een resem kansen waarvan Wim er nog twee wist af te ronden. Onze keeper Yves had tot dan toe slechts één bal onder de lat moeten uithalen. 3-0 voor aan den halve en de betere ploeg, dat moet een fluitje van een cent worden de twee de helft. Hallo???  Wablief???? Nee, nee!!! Los door de mand vielen we de tweede helft! Als ge er niet bij waart, zout ge het niet geloven. De tweede helft leek het wel alsof niemand van ons nog kon voetballen. Onze verdediging stond grandioos te zwemmen (terwijl we eigenlijk aan het voetballen waren), ons middenveld werd volledig overlopen en onze aanval kreeg geen kl???n bij elkaar gevoetbald. De mannen van Hasselt waren eerst nog zo vriendelijk om een mega open kans te missen. Geen probleem dachten wij. Dan zullen we ze maar een handje helpen. Na twee totaal overbodige strafschopfouten kreeg hasselt dan ook niet meer als terecht 2 penalty’s en hielpen we ze terug in de match. Na die 3-2 bleven we cadeaus uitdelen en volgde al snel de 3-3 en de 3-4. Bij de 3-4 sloeg hier en daar een stop door wat jammer was, want verliezen doet ge ook met heel de ploeg. Los daarvan werd het zelfs 3-5 voor Hasselt. Op het einde konden we gelukkig nog een beetje terug vechten. Via een owngoal onder druk van Tom J. konden we terugkomen tot 4-5. We kregen zelfs nog de kans om via een terechte penalty op 5-5 te komen, maar daar besliste Tom J. toch enigszins anders over. Jammer, maar de bok smaakte evengoed achteraf! Volgende week beter!

Nu zaterdag spelen uit en dat om 15u00 in en tegen Schuttersboys Zonhoven. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij tortelduif Alain!