OEI!

Oei, onze derde nederlaag van het seizoen is een feit. En net als de vorige keer tegen KWB Munsterbilzen lag het vooral aan onze eigen prestatie eerder dan aan de sterkte van de tegenstander. Maar ja, dat kan ook eens gebeuren natuurlijk. Naar de webmaister zich heeft laten vertellen over de eerste helft, hebben we als ploeg te weinig gebracht. We kwamen vrij snel achter door o.a. een doelpunt van Roel ‘autokeuring’ Swennen. Maar met de rust in zicht wisten we toch de 3-2 aansluitingstreffer te maken en groeide de hoop op een goede afloop. Maar in de dying seconds van de eerste helft wisten die mannen van MWW Genk toch niet de 4-2 te scoren zeker. M.a.w. werk aan de winkel in de tweede helft. En dat had ook iedereen goed door, want de tweede helft was eigenlijk vooral éénrichtingsvoetbal van onze kant uit. We ontwikkelde de nodige druk en hadden duidelijk overwicht. De mannen van MWW wisten niet meer goed waar ze het hadden. Het enigste wat hun nog restte was verdedigen en af en toe nog eens counteren. We kregen nog verschillende kansen bij elkaar gevoetbald, maar het was weer zo’n dag dat het niet wilde lukken. Integendeel, MMW wist er op de counter nog 5-2 van te maken. Zeker op basis van de tweede helft een overdreven uitslag, maar spijtig genoeg telt de eerste helft ook mee.

Zaterdag spelen we om 14u45 op het tornooi van Nieuwe Kempen tegen Dennegaerde Niel. We komen om 13u45 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie