Een week te laat, maar Gerdingen ging toch voor de bijl!

De webmaister had vorige week wat technische problemen waardoor er vorige week geen verslag was. Maar geen nood, dankzij FORWRD BVBA zijn deze problemen ondertussen van de baan.

Los van dat alles moeten we toch nog even vermelden dat Gerdingen, een tegenstander waar we het traditioneel moeilijk tegen hebben, op zaterdag 16 april 2016 ook voor de bijl ging. Al was het zeer moeizaam. We kwamen vroeg op voorsprong dankzij een mooi ingekopte corner van wie anders dan Tom J.. Toch een extra wapen bij corners! Daarna verliep de eerst helft redelijk gelijk opgaand met een licht voordeel voor ons. De tweede helft echter hadden we het vies moeilijk met die mannen van Gerdingen. Maar met onze vechtersmentaliteit wisten we toch overeind te blijven en sleepten we de 1-0 overwinning binnen. Alweer niet verloren.

Nu zou er een stukje moeten komen dat we zaterdag tegen Meeuwen spelen, maar die match is afgelopen zaterdag al geweest dus dat heeft dan ook gene bal zin om dat hier nog te schrijven. Verslag van tegen Meeuwen volgt in het volgende bericht.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.