Het jaar kon niet beter beginnen!

Tegen de veteranen van Helchteren ’76 namen we een blitzstart. De champagne was nog niet te goei verteerd of we stonden al 0-4 voor. Bart opende de score na een mooie deviatie aan de eerste paal op corner. Al snel wist hij de score te verdubbelen (0-2). Daarna maakte Walter de facteur nog een beauty van op afstand (0-3); Bart wist  zijn hattrick te vervolledigen met de 0-4. Na een zeldzame onoplettendheid in de verder puike defensie wisten de mannen van Helchteren te milderen (1-4). Nog voor de rust werd de voorsprong uitgebreid door Hayati op Messiaanse wijze. Na 1,5 jaar niet te scoren wist hij een geweldige solo koeltjes af te ronden. En nog was het niet gedaan: Tom J maakte de 1-6 net voor rust.

Na rust werd er een debutant de weide in gestuurd: Ward Vanhengel. Na 22 jaar vond hij dat de tijd gekomen was om een vervolg te breien aan zijn voetbalcarriere. De tweede helft was meer van hetzelfde: champagnevoetbal van onze kant en verzuipen aan de andere kant. Eenrichtingsvoetbal uit het boekje met een deel mooie doelpunten. Tom J (nog 2 maal), Wim S en nog iemand. Maar de kers op de taart, oftewel het orgelpunt van een fantastische match was het doelpunt van onze Benjamin, Jeroen. In het kalenderjaar 2015 wist hij niet te scoren maar 2016 opende hij met een magistrale plaatsbal in de kruising. De keeper kon er alleen maar naar kijken en de meegereisde supporters gingen compleet uit hun dak! 1-11 na een geweldige prestatie!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Hutte Houthalen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.