De beste wensen voor 2016!

Graag willen we via deze weg alle veteranen en sympathisanten een gelukkig nieuwjaar wensen! Natuurlijk willen we iedereen een goede gezondheid wensen zodat we weer kunnen aanknopen met enkele mooie sportieve prestaties om zo onze pas heroverde titel van ‘Ploeg van ’t Stad’ nog wat meer glans te kunnen geven. Verder hebben we nog enkele goede voornemens (hier en daar is er nog één van vorig jaar ;-)): Oud-Termien eindelijk nog eens stevig opzij zetten, de titel ‘ploeg van’t stad’ ook in 2016 bij ons houden, een internationaal tornooi mogen spelen, zelf een supertornooi organiseren, …    maar vooral veel plezier blijven maken!!!

We beginnen het nieuwe jaar met een uitmatch tegen Helchteren 76. We spelen om 15u00 en komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie