Weer een overwinning bij op den teller!

Wegens technische problemen is onze website tijdelijk offline geweest. Deze namiddag is het euvel verholpen, vandaar dat het verslag ook zo laat is. Onze excuses.

Het draait goed de laatste weken! We kunnen alweer een dik verdiende overwinning bijschrijven op den teller!. In Helchteren werd er immers vrij vlot gewonnen. Al laten de 1-2 cijfers dat niet dadelijk blijken. Meer zelfs, de mannen van Helchteren waren het eerste kwartier maar met 10 en wisten ondanks de numerieke minderheid op 1-0 te komen. Dat eerste kwartier was eigenlijk ook hun beste kwartier van de match want van het moment dat ze met 11 kwamen, namen wij de match over. Ze konden ons niet meer afstoppen en moesten een penaltyfout maken. Ondanks dat David vorige week nog als vaste penaltynemer was aangeduid, zette Tom J. zich achter de bal. Ja, hij had immers ook al een week niet meer gescoord. Jammer genoeg zette hij de penalty feilloos om (verdomme, gene buitenuit). Maar de grote eer van de eerste helft was toch te zoeken bij onze rechtsback! Enig mooi wist hij een hoge, moeilijke bal perfect te controleren. Weinig voetballers die dat kunnen! Maar…       toen moest hij terug vertrekken en struikelde hij over zijn eigen voeten en ging platuit tegen de vlakte! Rara, wie zou dat zijn?
De tweede helft waren we weer duidelijk de betere en kregen we nog verschillende kansen die vakkundig de nek werden omgewrongen. Gelukkig wist weer Tom J. er toch één van te maken. Uiteindelijk vonden we het goed zo en werd de match professioneel uitgespeeld. Mooie overwinning!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de veteranen van Heusden. Dat wordt ne zware (remember onze zware nederlaag in Heusden)! We komen om 14u30 samen in de sporthal.