Historische uitslag!

0-0 in en tegen Oud Termien, een historisch uitslag!!!  Sinds het begin van de waarnemingen in 2011 op de website hebben we nog nooit tegen eender welke tegenstander 0-0 gespeeld. De oudere gloriën kunnen zich ook niet herinneren dat we daarvoor al eens 0-0 tegen Oud Termien gespeeld hebben. M.a.w. we hebben geschiedenis geschreven afgelopen zaterdag! Wat gaan onze kleinkinderen later toch trots zijn op ons! En het schoonste van al, die 0-0 is eigenlijk wel een juiste uitslag. De eerste helft begon nog stevig met enkele goede kansen voor ons die onmiddellijk gevolgd werden door enkele dikke kansen van Termien. Maar na dat hevig begin zag je zo beide ploegen, die toch wel last hadden van het slechte veld, iet of wat wegzakken. De tweede helft ging eigenlijk op dit elan verder. Termien had wel het meeste de bal en kon wat drukken, maar tot echt goede kansen kwamen ze zelden. Nu, wij konden daar jammer genoeg niet veel tegenover stellen. Er werd bij ons veel te weinig gevoetbald om tot kansen te komen, laat staan scoren. Al maar goed dat onze verdediging pal stond en de nul kon houden samen met een goed keepende Yves. 0-0, het is eens iets anders en zeker niet slecht, maar laten we toch maar afspreken dat we volgende week weer een paar goalen gaan maken.  Das toch plezanter om naar te kijken.

Zaterdag spelen we om 16u00 tegen Boxberg op het tornooi van Nieuwe Kempen. We komen om 15u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie