Degelijke overwinning tegen de Klok Zolder.

We zitten blijkbaar in een goeie flow, want afgelopen zaterdag werd met de Klok Zolder toch wel een degelijke tegenstander met 2-0 opzij geschoven. Niet dat het makkelijk liep, want de mannen van Zolder wisten aardig weerwerk te bieden. De eerste helft verliep vrij gelijkopgaand met veel veldspel en misschien net iets te weinig kansen. Zolder kreeg enkele kansen, maar we hebben niet voor niets ne goeie keeper in de goal staan. En ook wij kregen enkele kansen die spijtig genoeg vakkundig de nek werden omgewrongen. Vooral de lobbal van Bart had misschien een beter lot verdiend. Het was diezelfde Bart die in de tweede helft, na eerst nog een dikke kans te missen, de score mooi wist te openen. Daarna kantelde de match toch iets meer in ons voordeel. Niet dat de Klok Zolder geen kansen meer kreeg, ze deden er alleen niet veel mee. Maar naarmate de match vorderde werd duidelijk dat ze, zelfs met ongeoorloofde middelen, het moeilijker en moeilijker kregen om ons af te houden. En uiteindelijk leverde voor de tweede week op rij de ‘vrije rol’ van David weer zijn vruchten op. Hij maakte er simpel 2-0 van. Match gespeeld en weer een mooie overwinning bij op de teller.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Hutte Houthalen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.