Na Millen nu ook Boxberg voor de bijl!

Het was even wennen afgelopen zaterdag om op het ‘kleine’ plein van Apollo te spelen. Ook onze tegenstander uit Boxberg was hier niet onverdeeld gelukkig mee. Maar blijkbaar hebben sproeiers op het A-plein ineens voorrang op zaterdagnamiddag. Dit kunnen we op zijn minst raar noemen! Maar we gaan er vanuit dat dit een accident de parcours was en dat we komende zaterdag gewoon terug op ons vertrouwde plein kunnen. Gelukkig had dit euvel weinig invloed op onze match, want ‘onze nieuwe’ (Bjorn) wist er al snel 1-0 van te maken. Even later werd “een Bartje doen” weer alle eer aangedaan door de master himself. Hij maakte het wel snel goed door de 2de goal voor ons te scoren. Ondertussen hadden de mannen ven Boxberg wel al tegengescoord, maar met nog een droge knal van Marc gingen we met 3-1 de rust in. In de tweede helft trokken we de lijn van de eerste helft eenvoudigweg door en maakten Bart en Yves V. (op penalty) er nog een mooie 5-1 overwinning van. Wij zijn goe bezig!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen LSK Lanaken. We spreken af om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.