Krom en Stijf werd Krom en Stijf gevoetbald!

Het is altijd fijn om naar Millen te trekken. Er valt altijd wel iets te beleven en zowel met de mannen van KSM zelf als cafébaas ‘Mannus’ is het altijd wel lachen. Zo werd er ook afgelopen zaterdag goed verbroederd en plezier gemaakt bij de overheerlijke pinten en hamburgers. Oh ja, we hebben ook nog een match gespeeld. En ja, we hebben die overduidelijk naar onze hand weten te zetten. In het begin liep het een beetje stroef, want op een gegeven moment stonden we zowaar 1-2 achter. Maar toen sloeg de motor aan en was het derop en derover. En het was tegoei derover! Na de openingsgoal van Tom T. pakte Bart immers uit met een loepzuivere hattrick. Marc zette nog voor de rust de kers op de taart met een perfecte lob net onder de lat. De tweede helft ging eigenlijk verder waar de eerste gestopt was. Wij maakten nog 3 goalen (Marc en Tom J. 2x) en zij nog één. Ze hadden er misschien enkele meer kunnen maken, maar Niels was als plaatsvervangend keeper in topvorm! Na de match kwam hij bij onze T1 zelfs al solliciteren voor een vaste plaats onder de lat. 3-8 gewonnen en goed ontvangen in Millen, het kan toch niet mooier zijn op een doordeweekse zaterdagnamiddag.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Boxberg. We spreken af om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.