Bijna de remonte van het jaar.

Het was een gekke match afgelopen zaterdag tegen Lanaken. De webmaister was met moeite een kwartier te laat, maar bij aankomst bleken we toch al met 4-0 in het krijt te staan. En het werd even later met 5-0 nog iets erger. Een eerste helft om snel te vergeten. Enof we ze snel vergeten waren. In de tweede helft kregen we een volledig ander spelbeeld. De mannen van Lanaken wisten niet waar ze het hadden. Na hun duidelijk overwicht in de eerste helft, waren zij het nu die achter de feiten aanliepen en het overwicht van ons moesten ondergaan. Tom T. (2x), Hayati en een own-goal brachten ons dik verdiend terug tot 5-4. Daarna kregen we nog enkele open kansen om erop en erover te gaan. Maar jammergenoeg ontbrak toen dat tikkeltje geluk. Na het missen van die kansen bleek het vet toch van de soep. Uiteindelijk wisten de mannen van Lanaken vlak voor affluiten hun overwinning veilig te stellen. De opluchting bij hun was te horen tot in Zutendaal. Einduitslag: 6-4

Zaterdag spelen we om 15u00 THUIS (en niet uit zoals op de kalender staat) tegen Everesel onder den Toren. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.