Helchteren en Bart houden ons van de overwinning.

(Verslag van onze verslaggever ter plaatse Kris)

Zaterdag hebben we voor de eerste maal in ons bestaan gespeeld tegen Helchteren en het werd ons al snel duidelijk dat het een waardige en stevige tegenstander is. Aan de rust stonden we 1-0 achter maar zoals gewoonlijk toverde onze T1 Jos weer zijn konijn uit de hoed en verving maar liefst 5 spelers. (Het kunnen er ook 4 zijn geweest, want de Tulpen Cristal smaakten bijzonder goed onder de halve) Door deze wissels speelden we met de minuut beter en beter en haalden we geleidelijk aan de bovenhand. Een tiental minuut voor tijd kregen we een terechte strafschop en nam Bart de eer aan zichzelf om deze pietlullig in de handen van de keeper te sjotten. Schol Bart, ik ga ervan uit dat de tournée nog volgt. Gelukkig was Tom J. van de partij en sprong hij in de laatste minuten van de wedstrijd boven iedereen uit en met een krachtige kopstoot ging de bal keihard in de winkelhaak. Een verdiend gelijkspel en ik ben er van overtuigd dat als de wedstrijd 5 minuten langer geduurd had we zelfs de 3 punten mee naar huis genomen hadden.

Volgende week spelen we om 14u30 uit in maasmechelen. Opgelet we komen samen in de Sporthal om 13u30.