Arbiter “kleurt” de match!

Afgelopen zaterdag was er heel wat te beleven op het plein. Onder een prachtige zon werd op een minder prachtig plein toch nog prachtig gevoetbald. In het begin was het prachtige voetbal vooral voor de mannen van Laer Opglabbeek. De 0-2 voorsprong was dan ook meer dan verdiend. Gelukkig kon Jeroen voor rust nog de aansluitingstreffer scoren. En als die vlieg nu niet juist in den arbiter zijn ogen was gevlogen, had hij vlak voor rust nog een penaltyfout op Bart gezien en gefloten. Maar helaas … De tweede helft begon bijna even desastreus als de eerste. Laer maakte 1-3 en Gert viel geblesseerd uit. Gevolg, we moesten met 10 man een achterstand ophalen. Niemand had er op dat moment nog veel geloof in. Maar dat was even buiten die zwerm vliegen gerekend die telkens weer op bepalende momenten in den arbiter zijn ogen vlogen. De 2-3 (Bart), de 3-3 (Alain) en de 4-3 (Bart) werden om uiteenlopende redenen gecontesteerd; vooral door de tegenstander, maar af en toe zelfs ook door de eigen ploeg. De 5-3 (Tom J.)was dan weer een zuivere goal waar niks op aan te merken viel. Ondanks alles toch weer een overwinning bij op den teller. Verder nog een tip voor den arbiter: “Misschien eens wassen zodat die vliegen wegblijven ofwel eens naar volgende link doorklikken en goed lezen!” :-).

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in Rekem. We komen om 14u00 samen in de sporthal.