Super saturday komt eraan!

Komende zaterdag wordt “super saturday”! In aanloop hiervan is onze generale repetitie afgelopen zaterdag toch wel een beetje in de soep gedraaid. Met Wit-Zwart Heusden kregen we een nieuwe ploeg voor de kiezen. Op een moeilijk bespeelbaar plein werden we al snel met de neus op de feiten gedrukt. De verdediging stond niet echt op te letten en met een mooie lob stonden we al snel 0-1 achter. Even snel stond het alweer 1-1 na een schuiver van Tom T..  Niet veel later maakte Marc er met één van zijn alom gevreesde afstandschoten 2-1 van. Maar onze verdediging bleef rustig verder slapen, dus toch met een 2-2 de rust in. Tijdens de tweede helft waren we duidelijk beter dan de wit-zwarte mannen en dit resulteerde ook in de 3-2 van Bart. Verder kregen zowel Bart als Alain nog de kansen om de match definitief in zijn plooi te leggen, maar het vizier stond niet op scherp. In de slotminuten liet Tuur nog even zien hoe je passief moet storen. Gevolg 3-3! Maar toch een plezante match!

Super saturday begint om 15u00 met een wedstrijd in en tegen Oud Termien. We verwachten iedereen TOPFIT aan de aftrap! Dus Alain we gaan vrijdag niet tot half vijf op stap! We spreken om 14u00 af in de sporthal.