Zaterdag op bezoek bij Eisden ’84.

Blijkbaar was er ergens iets verkeerd verstaan bij de mannen van Rekem tijdens het afspreken van de match. M.a.w. afgelopen zaterdag hadden we geen tegenstander. Er is nog even geprobeerd om tegen de veteranen van Wielsmer te spelen, maar die speelden al op het tornooi van Nieuwe Kempen?!? Uiteindelijk werd er een onderling duel gespeeld; 7 tegen 7, van baklijn tot baklijn. Vermis de verslaggever achter één of andere bok zat met de oud-leiding van de KSA, werd het verslag via sms bezorgd. Dit klonk als volgt: “3-3. Alleen Pieter verloren en gekwetst naar het ziekenhuis!”. Veel beterschap, Pieter! Neem uwe tijd voor een goed herstel, de zaken forceren is nooit goed.

Komende zaterdag wacht ons een zware uitdaging. We trekken naar Eisden ’84. Hier hebben we nog een rekening mee open staan. Op het tornooi van Patro hebben ze ons immers een, meer dan terechte, historische nederlaag aangesmeerd.  Dus mannen, tijd voor revanche!!! De match is om 14u30. We komen om 13u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.