Zaterdag gaan we op bezoek in Rekem.

Het heeft even geduurd, maar het wachten is beloond. Afgelopen zaterdag werd er, zeker in de eerste helft, weer eens goed gevoetbald. Alles stond goed (dankzij Pieter die van kant liet wisselen ;-)), de combinaties gingen vlot, er werden mooie goalen gemaakt en Pieter redde zelfs een goal van de lijn. Het was dan ook niet meer dan terecht dat we bij den halve 1-3 voor stonden (Tom J., Mark en Bart).  Ons ‘voetbalorakel’ René wist ons tijdens den halve echter te vertellen dat we nog min. 2 goalen moesten maken om te winnen. En den ‘ouwe’ had toch weer gelijk zeker! We scoorden nog 2x (Bart en Alain). Maar Laer kwam nog gevaarlijk dichtbij. Uiteindelijk werd het nog een spannend slot, maar wonnen we met 4-5.

Komende zaterdag gaan we op bezoek in Rekem. We spelen om 15u00 dus we komen om 14u00 samen in de sporthal. Pieter, we passeren wel via het OPZ dus we pikken u daar wel op. Hoeft ge niet speciaal tot aan de sporthal te komen ;-). 

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.