Europees gewonnen

Normaal speelden we tegen Valencia, alwaar wij in oktober zullen vertoeven, maar door een slechte planning stonden wij ineens te sjotten tegen een bende Italianen. Ons niet gelaten en wij begonnen vrij goed met wat halve kansen. Toch kwamen we 1-0 achter na een prachtige krul van een tegenstander in de winkelhaak. Tandje bij na rust en Niels, die zichzelf de betere versie van Munoz vindt, stampte een vrijschop mooi de winkelhaak in, 1-1 dus. Niet veel later kopte Bart aan de tweede paal en tot ieders verbazing ging de bal binnen. 2-1 voor ons. Match gespeeld denk je dan maar dat was zonder die ander gerekend. Geklungel in onze defensie. Munoz? En weer een mooie krul in de hoek. 2-2 met nog tien seconden op de klok. Gelukkig kunnen wij sneller voetballen dan ik kan typen. Christof stuurde Bart weg, allez niet echt weg, meer in de diepte en NIET in buitenspel bracht hij de bal voor doel waar John uit Rosmeer de bal prachtig afwerkte. 3-2 voor ons en afgefloten. Daarna bbq en Domino, wat een groep bleek te zijn en niet van die steentjes die altijd te vroeg omvallen. Twas goed.

Ploeg: Yves V, David, Niels Munoz, Christof, Mike, Gert, Thomas, Tom T, Bjorn, Bart, Johan Ingevallen: Tom T, John Toeschouwers: Veel Scheids: B. Ullebak

Aangezien onze tegenstander niet onder den toren uit durft om tegen ons te sjotten doen wij mee aan de Wilsmercup die begint om 10 u in de morgen. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de Wilsmercup vol bier doen en laten rondgaan, te beginnen bij mij.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.