Den tram gemist

Een forse nederlaag was ons deel in Neeroeteren tegen de tram. Moet wel gezegd worden dat we met een fors gehavende ploeg aan de wedstrijd begonnen. Er waren wat gekwetsten, Tourné Musicale zat bij sommigen nog in de maag, of kwam er uit. En laatst but not least stond er ook een halve kreupele bij ons in de ploeg. Aangezien ik wegens presentationele verplichtingen niet kon bij zijn heb ik alles van horen zeggen. Naar verluidt konden we de eerste helft nog goed mee. Bart scoorde onze eerste goal. Naar eigen zeggen met een prachtige lob en het was zeker geen buitenspel. Die lob dat kan ik wel geloven. En Jeroen maakte ons tweede doelpunt. Hij belde mij zondag om te zeggen dat hij dit deedd via een magistrale omhaal. Hij vertelde ook dat hij meer had kunnen scoren als de T1 dat tactisch had toegelaten. Dus 3-2 achter bij de rust. Wat er na de rust gebeurde wil niemand mij vertellen. Wat ik wel weet is dat onze keeper, net als later die avond op rock Zutedaal, geen vuur in de zaak kreeg.

Ploeg: Yves V, Niels, David, Jeroen, Bjorn, Thomas, Alain, Mike, Tom T, Tom J, Bart, Gert Toeschouwers: Veel Scheids: O. Mgekocht

Doelpunten: Bart, Jeroen

Zaterdag geen match vanwege veteranentornooi of zoiets. Die wat niet kan komen helpen en daarvoor de organisatoren niet verwittigt leert maar beter zwemmen.