Bijna

4 is genoeg dacht Steven en hij ging met Opgrimbie meedoen. Is hij daar wel de knapste of kan hij daar de trainingen wel aan? We weten het niet, feit is wel Steven dat ze in Opgrimbie niet op u stemmen. Ene butenuut is uw straf. De match dan. Uw verslaggever moest zich noodgedwongen ook omkleden en miste daardoor het eerste doelpunt. Kan ook dat ik te lang in de kantien heb gehangen. Het doelpunt was wel voor de bezoekers en dat hoef ik eigenlijk niet te zien. Een moeilijke eerste helft omdat ons spitsenduo ontbrak was ons deel. Tom T. wist tegen te scoren en konden we met goede moed de tweede helft in gaan. Mede door een geniale tactische ingreep van onze coach, hij liet oa uw verslaggever de ganse match op de bank, waarvoor dank, speelden we een veel betere tweede helft. We kregen enkele grote kansen maar kwamen niet tot scoren. Lanaken deed dat wel en liep uit tot 1-3. Juist toen wij drie keer wilden gaan scoren begon de keeper van Lanaken theater te spelen. Zielig theater, dat wel maar omdat wij dit niet coronaproof konden organiseren moest scheids Kris de match affluiten.

Komende zaterdag spelen we om 15.00 uur thuis tegen Stal sport. We komen om 14.30 uur samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!