Weer verloren

Maar eerst een zeer eervolle vermelding voor Steven die naar eigen zeggen al 4 keer op een rij aanwezig was. Goed zo. Eerste doelpunt van de zebra’s gemist vanwege file en dorst. Geen nood Bart maakte al snel gelijk via een mooie plaatsbal in de buurt van de kruising. Nog enkele kansjes later was het rusten geblazen zonder kantien, een serieuze domper voor het talrijk opgekomen publiek. Na de rust liet onze gelegenheidsdoelman Niels een prachtig staaltje van zijn kunnen zien met een zelfs geslaagde sliding in het eigen strafschopgebied. Als veldspeler maakt hij nooit slidings, maar hij zal dan wel altijd op de juiste plaats staan zeker. Toch kon ook hij niet verhinderen dat de gestreepte paarden tot 3-1 uitliepen. We kregen nog voldoende kansen maar de bal had geen goesting om binnen te gaan. In de laatste seconden, of floot de scheids van schrik te vroeg af, kon Tom T. met een plaatsbal laag in de hoek nog milderen tot 3-2.

Komende zaterdag spelen we om 14.30 uur thuis tegen LSK Lanaken. We komen om 14.00 uur samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.