Een nipte nederlaag tegen Megawatt As

En dan zeggen dat wij niet kindvriendelijk zijn, we hebben wel de jeugd van As laten winnen. Van in het begin stonden we onder grote druk. Desalwelteplus kwamen we zelfs op voorsprong. John, die alweer in het verslag staat, trapte een perfecte corner. Zo perfect dat zelfs Bart hem kon binnen koppen. Daarna was het alweer aan As. Eerst kende Yves heel goed zijn goal en liet de bal rustig op de paal belanden. Klasse. Onze verdediging deed het heel goed, maar toch kon As de gelijkmaker scoren. Na een zeldzaam mistasten van onzentwege, wie mistaste was met het blote oog niet te zien, kon hunnentwege toch de 1-2 uit de brand slepen. Ondanks de nederlaag toch een puike prestatie van de oude garde tegen de mannen zonder rijbewijs.

Komende zaterdag spelen we om 15.00 uur in Opglabbeek tegen de Zebra’s. We komen om 14.00 uur samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.