Topverslag van Tony!!!

Na de eerste 20 min hadden we zo een uitslag niet zien aankomen. Tom J had dan al de Hasseltse zwarte parel pijn gedaan aan zijne lange vinger, die van zijn hand wel te verstaan. David pompte de bal van op 2m van de goal richting A-plein en Bartje had al 4 keer een gat in de lucht gestampt, met regen op zondag tot gevolg. Maar zie Bartje raakte ineens wel de bal en prompt goal. Hij zou de bal nog 3 keer raken. Goed bezig Bart.

Nog betere 2de helft tegen de vinstermikken. Waar we het in de 2de helft traditioneel moeilijk hebben tegen Hasselt liepen we nu rustig verder uit via onder meer een prachtdoelpunt van Christiaan en eentje van Tom T uit een zeer scherpe hoek. Scherp is em dat weten we. Het doelpunt van Tom J was zo memorabel dat ik zelfs niet meer wist wie laat staan hoe hij dit gedaan heeft. Voorts moeten we ook nog vermelden dat de scheidsrechter naar eigen zeggen een geweldig goede wedstrijd gefloten heeft. Om een kort verhaal nog korter te maken: 7-2 en gewonnen.

Komende zaterdag spelen we om 15.00 uur in en tegen Dennegaerde As. We komen om 14.00 uur samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.