In de zaal is ’t ook plezant!

We mochten niet op de pleinen afgelopen zaterdag. Deze moesten gespaard worden om de toppers van ZVV te kunnen laten voetballen de zondag erna. Gelukkig heeft het geloond, want de eerste ploeg trekt zich op aan Cercle Brugge en won in het heetst van de degradatiestrijd met 1-0 van Bolderberg. Niet gelaten voor ons, in de zaal is ’t ook plezant. Allee, vooral voor de supporters dan toch want op het plein ging het helaas iets minder vlot. Tijdens een gezapige eerste helft was het duidelijk dat de mannen van Oud Termien toch net iets meer ervaring hadden met zaalvoetbal dan ons. Ze stonden dan ook met 2-4 voor aan den halve. Onze goals kwamen van Johan. In het begin van de tweede helft kwamen we een stuk beter uit de verf. Steven maakte de aansluitingstreffer en Yves D. hing met een mooie goal de bordjes weer gelijk. Het was even spannend, maar de zaalvoetbalkwaliteiten van Oud Termien lagen nog steeds wat hoger dan die van ons. Ze namen dan ook terug afstand en wonnen de match uiteindelijk verdiend met 4-7.

Zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Megawatt As op een kunstgrasplein. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.