Jawel, het is zover!

Aldus heb ik gehoord,

De veteranen van Tuinwijk Zonhoven waren afgelopen zaterdag geen partij voor ons. Nadat Alain binnen de minuut de 1-0 kon scoren, werd er brandhout gemaakt van de bezoekers. Met de wind in de rug en tegen een tegenstander die maar met 10 was werd er voor de rust nog 6 keer gescoord. Ruststand 7-0.
In de tweede helft ging Bartje met de eer lopen door een zuivere hattrick te maken. Alsof dit nog niet genoeg was, wist Tom K. tussendoor na bijna 2 jaar zijn eerste doelpunt te scoren voor de veteranen. Proficiat Tom en dat er nog veel mogen volgen! De eindstand werd uiteindelijk 11-0. Johan en Kristiaan wisten ook elk 3 keer te scoren.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Oud Termien. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!