We winnen tegen 2 ploegen op éne namiddag!

Normaal was het afgelopen zaterdag in en tegen Smeermaas, maar de mannen hadden geen plein vrij. Geen probleem, dan maar het Nachtegalenplein in orde maken en bij ons spelen. Dus zaterdag om half drie stonden we klaar om de veteranen van Smeermaas te verwelkomen. Maar wat bleek? Niet alleen Smeermaas kwam opdagen, ook de mannen van Zonhoven stonden daar ineens. Oeps, 2 tegenstanders! Ook weer geen probleem, Alain loste dat mooi op door ieder één helft tegen elkaar te laten spelen zodat iedereen zijn volledige match gespeeld had. Seffes kunnen we nog beter problemen oplossen dan voetballen?? Nee, nee, we kunnen zeker nog goed voetballen. Dat bleek afgelopen zaterdag nog maar eens tegen zowel Smeermaas als Zonhoven. Beide matchen (helften) werden telkens wel maar met 1-0 gewonnen, maar we waren iedere keer duidelijk de betere ploeg en hadden zeker meer kunnen scoren. Maar de gelegenheidsmannen van de eerste ploeg hadden het vizier niet op scherp staan. Meer nog, het was de familie Hoessels die het verschil moest maken. Tegen Smeermaas was het Gert met een prachtig doelpunt en tegen Zonhoven was het Jasper (zoon van Gert) die de 1-0 op het bord zette. Ik denk dat de competitiespelers te groen waren om éne buutenuut te geven als ze hun eerste goal scoorden voor de veteranen. En ze hebben thans zoveel winstpremies opgestreken afgelopen seizoen, raar? Maar 2 mooie overwinning dankzij de familie Hoessels staan weer bij op den teller!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in Lummen tegen Red Star Laren. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.