Oud Termien voor de bijl!

We hadden nog iets goed te maken tegen de mannen van Oud Termien. In november hebben we daar nog met zware 4-1 cijfers verloren. Dus afgelopen zaterdag was het aan ons om iets recht te zetten. En dat deden we dan ook. We namen al snel het heft in handen, hadden het meeste balbezit en creëerden de meeste kansen. Onze spitsen hadden precies wel geen goesting om die kansen af te maken. Maar gelukkig hadden we Johan nog achter de hand die de 1-0 op het scorebord zette. Iets later kon Oud Termien wel tegen scoren door even mistasten in onze verdediging. 1-1 aan den halve, maar geen nood. Op hetzelfde elan verder gaan en dan zou dat wel moeten lukken. En het lukte ook. Al hadden we weer de nodige kansen nodig eer dat Tom J. de oververdiende 2-1 kon maken. Van al die gemiste kansen zullen we dan maar niet wakker liggen, maar in the dying seconds werd toch nog een hele grote gemist! Soit, weer een mooie overwinning bij op den teller!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Zebra’s Opglabbeek. We komen samen om 13u00 in de sporthal. We starten immers met een algemene vergadering, dus iedereen op post!!!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.