Het was knokken, maar toch een zeer mooi resultaat!

Het was knokken afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Rekem. Het was een ferm goei ploeg die we tegen hadden, dat bleek al heel snel. De mannen van Rekem hadden het meeste balbezit en kregen dan ook een resem kansen. Ze wisten hier echter niet uit te scoren. En zoals dat dan gaat valt de goal aan de overkant. Bart bracht ons ‘lichtjes’ tegen de gang van het spel in 1-0 voor. Net voor den halve wist Rekem zijn overwicht toch om te zetten in een doelpunt. 1-1 aan den halve. De tweede helft had eigenlijk hetzelfde beeld. Rekem had de bal en kreeg de kansen en bij ons was het knokken en af en toe iets op de counter proberen. Rekem kwam dan ook verdiend 1-2 voor, maar daar was Bart weer om de 2-2 te maken. Effe later kwam Rekem alweer verdiend 2-3 voor. Dan zou je denken dat de veer bij ons gebroken zou zijn, maar we hebben een goei veer want daar was Bart weer met de 3-3! Reken miste nog wat kansen en wij sleepte een mooie 3-3 eindstand uit de brand tegen een heel goei ploeg! Goed gewerkt mannen!!!

Komende zaterdag spelen we uit om 15u00 tegen Dennegaerde As. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.