Zomerstop goed verteerd!

Blijkbaar hebben we de zomerstop goed verteerd. Afgelopen zaterdag werd er immers met 4-2 gewonnen op het tornooi van Herenstraat Kermis tegen Verzekeringen Geurts. Ondanks enkele gekke afzeggen zoals ‘in de tuin werken’, ‘het is te mooi weer’ en ‘ik heb mijn verjaardag gisteren te hard gevierd’ kregen we toch weer een competitive ploeg op de been in volle verlofperiode. Dat kon van de tegenstander niet gezegd worden, want die waren maar met 9. Nu, al maar goed want bij ons waren er toch enkele met nog ne stevige kater van de dag ervoor (o.a. de webmaister). Maar ondanks dat hadden we duidelijk het betere van het spel. Gevolg was dan ook een 2-0 voorsprong aan den halve (Bart 1x en een owngoal). De tweede helft hebben we Ward dan maar voor zeer weinig geld verpatst aan die mannen van Verzekeringen Geurts en werd het toch iets spannender. Al lag dat vooral aan het aantal kansen dat bij ons gemist werd en het cadeautje dat onze gelegenheidskeeper gaf aan de tegenpartij. Maar uiteindelijk werd er toch vrij vlot gewonnen met 4-2. Bart scoorde nog 2 x in de tweede helft. Mooie overwinning die gevierd werd met de nodige lekkere Cristallekes! Volgende week opnieuw! Marc zijn mallet staat al klaar op de Herenstraat!

We spelen op zaterdag 4 augustus 2018 nog eens op het tornooi van Herenstraat kermis. Om 10u30 spelen we tegen ???. We komen om 9u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!