De Klok Zolder voor de bijl!

Het was weer een plezante verplaatsing naar De Klok Zolder afgelopen zaterdag. Goede ontvangst, fijne kantine en een goei match van onze kant. Met Brecht Vanhengel en Roel Swennen hadden we ook 2 man die ons nog eens uit de nood kwamen helpen. Verder was Tom J., ondanks dat het maar op halve kracht was, weer in form. Bij den halve had hij de stand al op 0-2 gebracht. De eerste was op een corner van Niels en de tweede was op een perfecte voorzet van Niels. Tussendoor misten we nog wel wat kansen en moest onze keeper niet echt iets pakken. De tweede helft ging op hetzelfde elan door. We waren de betere ploeg en kregen de beste kansen. Nadat er weer een aantal gemist werden, wist Tom J. op aangeven van Roel uiteindelijk dan toch zijn derde van de namiddag te maken. Met een mooie 0-3 overwinning trokken we de kantine in voor een lekker pintje en goei hapkes. Al ging vooral ‘nieuwe Jos’ Roel met het merendeel van de hapkes lopen ;-).

Komende zaterdag is het bekerfinale en hebben we geen match. De week erop, zaterdag 24 maart 2018, spelen we om 15u00 thuis tegen MWW Genk. We komen dan om 14u30 samen in de sporthal. Het is die zaterdag ook het tweede spaarmoment voor onze trip naar Engeland!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.