De topper tegen Termien blijft onbeslist.

Het was koud en het waaide afgelopen zaterdag tijdens de topper tegen Oud Termien. Eigenlijk geen ideale omstandigheden om te voetballen en al zeker niet om te kijken naar de voetbal. Maar kom, het was eigenlijk nog wel een aangenaam en verrassend kijkstuk. Zeker omdat er zoveel verschil zat tussen de eerste en de tweede helft. De eerste helft was immers volledig voor Oud Termien. Wij kregen zo goed als niks bijeen gevoetbald en kozen noodgedwongen voor de lange bal die even snel weer terug was. M.a.w. we kregen geen enkele kans bijeen gevoetbald de eerste helft. Oud Termien daarentegen voetbalde verschillende kansen bij elkaar en liet ons niet in de match komen. Hun overwicht werd dan ook vertaald in een 0-2 voorsprong aan den halve. Al waren het 2 vermijdbare goalen. Het verrassende van de match was dan dat de tweede helft het compleet tegenovergestelde verhaal bracht. Nu waren het wij die het overwicht hadden en kansen bij elkaar voetbalden. Nu kwam Oud Termien niet meer in het stuk voor en konden Johan en Tom J. ons terug op gelijke hoogte met Termien brengen. We kregen zelfs nog enkele kansen om de winnende te maken, maar dat zou misschien iets teveel van het goede geweest zijn. Een 2-2 gelijkspel was misschien wel de juiste uitslag! En daarna lekker warm naar binnen voor een fris pintje! Later op de avond kwamen ook de foto’s en filmpjes van Sagres/Portugal voorbij vergezeld van Portugese hapjes, Super Bock en Sagres. Lekker, lekker!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Megawatt As. We komen om 13u00 samen in de sporthal omdat we nog eerst algemene vergadering hebben.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.