Het eerste puntenverlies van 2018 is een feit.

Dennegaerde As zou normaal afgelopen zaterdag in Zutendaal komen spelen, maar ze belden in het begin van de week al af wegens te weinig volk. Uiteindelijk ging onze trip dan maar richting Heusden. Zij zochten ook nog een tegenstander. En de gelegenheids-tegenstander van dienst heeft ons onze eerste punten van 2018 afgesnoept. Al hadden we dat voor een groot stuk ook aan ons eigen te danken. De eerste helft waren we immers duidelijk de betere ploeg. We kwamen dan ook snel op voorsprong via Tom T. Verder was de bal vooral voor ons en speelde we verschillende kansen bij elkaar. David kon een corner nog een beetje onorthodox binnen werken, maar de mannen van Zolder wisten na mistasten in onze verdediging ook te scoren. Vlak voor rust kreeg Tom T. nog de uitgelezen kans om er 1-3 van te maken, maar vond de keeper op zijn weg en zag Bart en Alain (moederziel alleen met hun 2 aan de tweede paal) niet staan. Dit zou in de tweede helft echter zuur opbreken. De tweede helft was immers een stuk evenwichtiger. Met momenten hadden we het zelfs moeilijk tegen de mannen van Heusden. In één van die momenten wisten ze ook de 2-2 te maken. Naar het einde van de match kregen we wel weer wat meer grip op de match en kregen we nog enkele dikke kansen om de overwinning alsnog naar ons toe te trekken. Helaas werden die kansen de nek omgewrongen en bleven we steken op een 2-2 gelijkspel. Op basis van de tweede helft zeker terecht, maar op basis van de volledig match hadden we toch verdiend om te winnen. Maar geen nood, volgende zaterdag tegen Boxberg zijn we terug daar met een overwinning!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Boxberg. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!