We winnen met 1-3 van 2 ploegen!

Het verliep allemaal niet zoals gepland afgelopen zaterdag. Oorspronkelijk zouden we tegen Patro Eisden spelen, maar vermits die geen ploeg meer hebben ging Alain via Willy (Millen) op zoek naar een andere tegenstander. Good old Willy nodigde ons dan maar uit voor een minitornooitje in Millen met 4 ploegen. Daaraan gekomen kwam echter één van de 4 ploegen niet opdagen. Even puzzelen en uiteindelijk kwam er een formule uit de bus zodat iedere ploeg een volledige match zou spelen. Wij zouden starten tegen Millen, dan onze tweede helft spelen tegen Eisden 84 en Eisden en Millen zouden dan een derde helft tegen elkaar spelen. Zo gezegd zo gedaan. Onze eerste helft tegen Millen kwam traag op gang. Ook de mannen van Millen vonden hunne draai precies niet, want het was lang wachten op de eerste kansen. Ondertussen was onze Ward alweer uitgevallen. Een wandelende reclame voor zijn kinesistenpraktijk is hij wel niet echt ;-). En een toer later was Niels hetzelfde lot beschoren. Bij een tekkel ging de tegenstander per ongeluk op zijn voet staan en klonk hij zijn enkel om. Einde match voor Niels. Aangezien we maar 1 wissel hadden moesten we vanaf dan met 10 verder. Maar dat ging precies beter, want Bart wist een goede aanval perfect af te werken. We konden de voorsprong echter niet vasthouden tegen een man meer. Vlak voor rust maakten de mannen van Millen de gelijkmaker. Om het goed te maken schonken ze ons een speler voor de tweede helft tegen Eisden 84. Deze ging er al iets heviger aan toe dan de eerste helft. Iedereen was blijkbaar wakker en onder stoom, want nu ging het wel goed op en af. De mannen van Eisden kregen wel kansen, maar wrongen die zelf de nek om of stuitten op een goede Yves V. Wij daarentegen wisten onze kansen wel af en toe af te maken. Bart scoorde de 1-2 en Hayati de 1-3. Toch weer een mooie overwinning bij op den teller!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen De Klok Zolder. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 ad interim Marc (0478 21 17 54)!