10 kleine negers…

Onze verslaggever heeft het net iets te druk in New York om een uitgebreid verslag te schrijven. Nu, dat is ook niet echt nodig want we verloren met 2-4 van Meeuwen en het was een afvallingsrace. Nadat eerst Bart, daarna Ronny en uiteindelijk Ward uitvielen was het een beetje het verhaal van de 10 kleine negers en konden we ondanks de goede wil weinig tot niets inbrengen tegen een sterke ploeg als Meeuwen. Het bleef gezien de omstandigheden tot schade beperken met op een gegeven moment 8 tegen 11. En uiteindelijk lukte het nog vrij aardig. Alain en Johan wisten voor ons te scoren en met slechts 4 tegengoalen hoeven we ons echt niet te schamen. Pijnlijke nederlaag, maar toch goed gewerkt!

Het Vrijheidsbeeld hier denkt er ook zo over ;-).

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Helchteren 76. We komen om 13u30 samen in de sporthal want het is eerst nog algemene vergadering.

Wie niet kan belt af bij Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.