De allereerste overwinning in Meeuwen!

We hebben er aardig wat pogingen moeten voor ondernemen, maar afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! We hebben dan toch eindelijk kunnen winnen in Meeuwen. We hebben daar van ze leve al ruim voorgestaan aan den halve, maar dan gingen we in de tweede helft altijd nog kopje onder. Vorig jaar zijn we er zelfs nog zwaar vernederd, maar dit jaar stonde we scherp! We zijn de laatste weken immers ook weer goed aan het voetballen. Ondanks het feit dat we na enkele minuten al 1-0 (Slecht wegwerken door Yves D. die voor de rest een uitstekende match speelde!) in het krijt stonden merkte je dat een pandoering er dit jaar niet ging inzitten. Het spel verliep immers vrij evenwichtig en we kregen geregeld kansen. Zo zette Jeroen op een gegeven moment op zijne flank een mooie actie op  die resulteerde in een goeie voorzet van Jeroen zelf. Die werd door een verdediger van Meeuwen in eigen doel gewerkt. Het bleef nog goed op en af gaan, maar gescoord werd er niet meer in de eerste helft. De tweede helft begonnen we heel goed. We hadden onmiddellijk het overwicht en zorgde voor gevaar. Al was de keeper van Meeuwen het meest gevaarlijk door onbezonnen in zijn eigen 16 in te vliegen op Bart. Al maar goed dat onze spits een beetje flexibel is, want anders hadden we den ambulance weer kunnen bellen. De logische penalty werd even later spijtig genoeg gepakt die diezelfde keeper. Maar het was alsof hij toch een beetje schuldgevoel kreeg, want even later duwde hijzelf de 1-2 binnen. Teken voor ons om nu even door te duwen en het verschil te maken. En dat deden we! Tom J. en Michael zorgde voor de 1-3 en 1-4. Tegen het einde van de match wisten de mannen van Meeuwen nog te milderen tot 2-4, maar onze dik verdiende overwinning was binnen! We zijn echt sterk bezig de laatste weken.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de veteranen van Lanaken VV (en dus niet tegen Patro). Voorafgaand hebben we nog een algemene vergadering. We spreken om 13u00 af in de sporthal. 

LET OP!!! Wie niet kan belt af bij Marc Vanalken (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie