Het was werken, maar toch dik verdiende overwinning!

De Schutterboys van Zonhoven kwamen afgelopen zaterdag naar Zutendaal afgezakt om ons partij te geven. Het was weer de zoveelste ploeg met het nodige jong geweld. Al stonden er de eerste helft nog wel enkele ‘echte’ veteranen bij hun in de ploeg. De eerste helft verliep op zich vrij evenwichtig, al hadden wij toch licht de bovenhand. Marc wist dit uit te buiten met een perfecte trap die mooi binnen ging. Verder kreeg iedere ploeg nog enkele kleine kansjes de eerste helft, maar tot scoren kwam geen één van beide ploegen meer. De tweede helft werden die enkele ‘echte’ veteranen van Zonhoven ook nog aan de kant gehouden en was het één en al jonge geweld wat we tegenover ons hadden. En natuurlijk vertaalde zich dat op het veld. Zij hadden het meeste de bal en waren baas op het middenveld. Maar ondanks dat konden we toch nog geregeld tegen prikken. Eén van die prikken leverde ons zelfs een 2-0 voorsprong op. Of het nu een eigen doelpunt was of een goals van David laten we in het midden. Feit is dat we 2-0 voor stonden. Daarna was het serieus werken voor ieder van ons om de overwinning over de streep te trekken. De jong mannen van Zonhoven waren immers serieus aan het drukken. Niet dat ze echt grote kansen kregen, maar ze bleven toch dreigen. Ze konden het zelfs nog even spannend maken en lukte de aansluitingstreffer. Maar verder kwamen ze niet omdat we ALS PLOEG fantastisch gewerkt hebben en de organisatie gehouden hebben. Een schoonheidsprijs zal er misschien niet inzitten, maar de overwinning was wel dik verdiend!

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen De Klok Zolder. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

LET OP!!! Wie niet kan belt af bij Marc Vanalken (0478 21 17 54)!