Een vervelende namiddag…

Aldus heb ik gehoord…

Met Herk-de-Stad hadden we afgelopen zaterdag een nieuwe tegenstander. Normaal is het altijd wel plezant om eens tegen een nieuwe tegenstander te spelen. Helaas was dit vorige zaterdag niet echt het geval. De eerste helft verliep nog vrij normaal. Allé, ’t is te zeggen de voorsprong van Herk-de-Stad was toch enigszins gevleid te noemen want we speelden helemaal niet slecht die eerste helft. Dit lag misschien ook mee aan de basis van de frustraties de tweede helft. Na een scheidsrechterlijke dwaling volgde de nodige discussie. Als het bij die discussie was gebleven, hadden we er nog mee kunnen leven. Maar spijtig genoeg sloegen de stoppen door bij enkele van onze spelers en moest de match gestaakt worden. Jongens mogen we alstublieft vragen om dit in de toekomst achterwege te laten? We spelen uiteindelijk maar vriendschappelijke matchen om ons te amuseren! Of we nu winnen of verliezen, die bokken smaken even goed achteraf! Onze excuses aan de mannen van Herk-de-Stad!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Schutterboys Zonhoven. We komen om 14u30 samen in de sporthal. 

LET OP!!! Wie niet kan belt af bij Marc Vanalken (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie