Gelijk tegen 10 man!

Met Marc als T1 ad interim gingen we afgelopen zaterdag de Zebra’s ‘te lijf’. Maar bij aankomst bleek dat ze maar 9 man hadden en vroegen ze of we geen speler(s) wilde afstaan. Na rijp beraad hebben we dan maar ¬†onze ‘beste’ speler Jeroen afgestaan. En het was alsof hij voor een transfer speelde, want verdomme hij heeft gelopen en goed gespeeld. Maar achteraf bleek dat volgens Jeroen aan zijn rechtstreekse tegenstander te liggen. Nu, los daarvan hadden we het best moeilijk tegen die 10 man. De Zebra’s hadden immers een paar ferm goei voetballers bij waar wij geen raad mee wisten. We kwamen nog wel mooi 1-0 voor. Jurgen kopte een goeie voorzet van Tom J. perfect binnen. Maar daarna begon de miserie. De posities werden bij ons niet echt goed gehouden en de man volgen gebeurde ook niet altijd even goed. Gevolg, 1-2 aan den halve en dan had Yves V. er nog een paar uit gehouden. De tweede helft hadden we het nog steeds moeilijk en leek het eerder alsof de Zebra’s met ne man meer waren. Maar toch kwamen we iets beter in de match en kregen we kansen. Dit resulteerde in een ferme inglijder van Tom J., 2-2. De Zebra’s begonnen wat nerveus te worden en hadden regelmatig vervelende foutjes nodig om ons af te stoppen. Slachtoffer nummer 1, onze T1 ad interim, was eerder al gevallen. Daarna moest onze arbiter even in de clinch gaan met de coach van de Zebra’s en in het slot liep het helemaal uit de hand tussen Tom J. en zijn rechtstreekse tegenstander. Jammer, maar alle twee terecht rood. Daarna wisten de Zebra’s in de ‘dying seconds’ nog bijna de winnende te scoren. Maar dat zou toch een beetje overdreven zijn geweest.

Zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Helchteren 76. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

LET OP!!! Wie niet kan belt af bij Marc Vanalken (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie