Sneeuw zorgt voor een plezante namiddag.

Het leek een saaie zaterdag zonder veteranen te gaan worden nadat de mannen van Tuinwijk Zonhoven lieten weten dat door de sneeuw hun plein niet bespeelbaar was. Maar dat was buiten Bart H. gerekend. Hij trommelde samen met Alain iedereen op voor een match binnen of een sneeuwwandeling met een drankje. 12 man gaven zich volledig in een spannende zaalvoetbalmatch die via sudden death met 7-6 gewonnen werd door de goei. Gert maakte de beslissende. De andere 6 trokken er te voet op uit gewapend met iets lekkers.

Achteraf werd het zelfs nog gezelliger met de nodige pinten en lekkere hapjes. Zelfs de Yeti kwam nog op bezoek. De afwezigen hadden ongelijk!


 

 

 

 

 

 

Omdat ons dat afgelopen zaterdag goed meegevallen is, doen we dit komende zaterdag gewoon opnieuw. Maar deze keer trekken we naar de sporthal van Eigenbilzen (16u00). We komen om 15u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie