60 jaar zijn die mannen!!!

9-3, de cijfers op zich zeggen al meer als genoeg over de match van afgelopen zaterdag. Maar voor alle zekerheid toch nog even meegeven dat het genieten was na toch wel enkele weken met net iets minder goede resultaten. Al speelden we de week ervoor in Eversel ook al niet slecht. Deze keer was het spel nog een stuk beter en leverde het een ruime overwinning op. Tegen een toch wel degelijke ploeg uit Kessenich ging het heel vlot en ging het al snel van 1-0 naar 4-0 tot 6-2 aan den halve. Tijdens de rust was de frustratie bij de tegenstander zo groot dat ze onze dartele hindes op het middenveld, Marc en Hugo, 60 jaar schatten. In de tweede helft ging de voet iets van het gaspedaal en bleef de schade voor Postleu “beperkt” tot 9-3. Aan het kanon stonden Alain 3x, Marc 2x, Bart, TomT, Bjorn en David.  Zo moet dat!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Tuinwijk Zonhoven. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie