We blijven steken op een gelijkspel.

Het was een match met 2 gezichten afgelopen zaterdag. De eerste helft was duidelijk in ons voordeel. Het beste van het spel was voor ons en de mannen van Tuinwijk Zonhoven hadden de eerste helft eigenlijk niet zo veel te zeggen. Dit vertaalde zich na een goal van Tom T., weliswaar met de nodige hulp van de keeper van Zonhoven, in een 1-0 ruststand. De tweede helft gebeurde iets wat eigenlijk niemand verwachtte. Ineens begonnen de mannen van Zonhoven beter te voetballen. Ondanks dat we zelf nog een aantal mooie kansen bijeen voetbalden, kregen we geen vat meer op de match. Langs de kant werd al een paar keer gezegd dat het niet ging blijven goed gaan. En de orakels langs de kant kregen jammer genoeg ook hun gelijk. Tuinwijk Zonhoven wist de 1-0 achterstand om te buigen naar een 1-2 voorsprong. En het was niet eens onverdiend te noemen. Gelukkig wisten we ons nog enigszins te herpakken en knalde Marc de 2-2 nog binnen. Maar verder dan dit gelijkspel kwamen we echter niet meer.

Komende zaterdag spelen om 15u00 uit tegen Helchteren. We komen om 14u00 samen in de sporthal.