In februari zijn er 2 man jarig!

Het zijn er maar twee deze maand. Den éne heeft wel een kwèk voor 10 (al was hij afgelopen zaterdag maar stil)! En den andere zien we de laatste tijd spijtig genoeg niet meer.

Op 10 februari wordt Hugo 47 jaar. Vorig jaar kon de webmaister hier nog lovende woorden schrijven als “Als een jonge hinde sprong hij van de ene kant van het plein naar de andere en terug.” en “Hugo, ge zijt een machien man!”. Maar dat zijn ondertussen helaas lang vervlogen tijden. Ondanks de belofte van Hugo dat hij opnieuw zou beginnen, zijn we nog steeds aan het wachten op zijn wederoptreden. Nu, als hij al éne komt geven voor zijne verjaardag zijn we ook al content!

Op 22 februari wordt Huub 54 jaar! Al maar goed dat die er zo goed als iedere week bij is! Met zijn immer kristische kijk is hij altijd wel bereid om iemand op te jagen. En tot zijn eigen grote plezier lukt hem dat regelmatig. Maar op 23 februari (thuismatch) gaat hij dat ruimschoots goed maken met een serieuze traktatie. 

Proficiat en Schol!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.