Verloren op een akker

Maar eerst een viering. Niels mocht voor de 500ste keer meedoen met de veteranen. Hij kreeg daarvoor een Duvelglas Carlsberg en een prachtige boeket bloemen. 5 van de duurste bloemen die er op de markt te vinden zijn, 1 per 100 matchen. En ook nog een erehaag en als klap op de vuurpijl mocht hij de ganse match spelen, wat voor Niels niet evident is in Zonhoven. De match dan, het plein leek op een bloemenveld en als je de bal zag rollen lag het er nog slechter bij dan de kasseikes van Parijs – Roubaix. Onze technisch zeer begaafde voetballers hadden het moeilijk met dit veld. Onze jongere tegenstanders profiteerden daarvan door lange ballen te droppen en ons zo op snelheid te pakken. Zo kan ik het ook, bij wijze van spreken dan. De gedachte aan Martens pils na de match deed ook al geen goed. Zo gebeurde het dat we 1-0 achter kwamen. Na de rust kwamen we dan toch op 1-1 na een prachtige volley van Bjorn. Het mocht echter niet zijn en via een frommelgoal verloeren we uiteindelijk met 2-1. Slecht plein, slechte bok het kan niet alle dagen feest zijn. En niemand raakte opgesloten in de kantien.

Ploeg: Yves V, Yves D, David, Niels, Jeroen, Bjorn, Johan, Thomas, Christof, Tom T, Bart Reserf: John, Tom J Scheids: Z. Eepsmoel Toeschouwers: 23

Doelpunt: Bjorn

Zaterdag tegen De Tram in Neeroeteren om 14u30. Samenkomen doen we derhalve om 13u30. In de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt maak ik uit voor heel Rock Zutendaal.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.