Penaltycup kijken op veteranentornooi

Zo kunnen we leren hoe het wel moet. Want in Hasselt zijn we de boot, hoewel we ver van de kanaalkom zaten, ingegaan door het missen van maar liefst 2 strafschoppen. Maar eerst kregen we ook nog voldoende kansen om minstens twee doelpunten te maken. Na een prachtige voorzet stampte Bart los langs de bal voor een lege goal. Zal aan het plein gelegen hebben denken we dan. Ook Johan gazettenman ging op vrije schop van Niels, die blijkbaar de gazet leest, nipt onder de bal door en ook Bart kon niet bij de voorzet. Deze keer was het pech en lag het niet aan het plein. Dan nog een fase. Thomas werd gehaakt in het strafschopgebied en dus penalty. Specialist Bjorn achter de bal maar de doelman koos de goede hoek. Hij hield de bal nog tegen ook. Vlak daarna kregen we de 1-0 binnen en voor we het wisten stonden we 4-0 achter. Johan bracht weer hoop in de rangen door een prachtig doelpunt, 4-1 dus en we kregen opnieuw een penalty na hands van die ander. Thomas deze keer achter de bal maar weer koos hun doelman de goede hoek. En weer stopte hij ook de bal. Geen 4-2 dus. Die kwam er toch na een doelpunt van David. Niet met de kop maar een zogenaamde potloodgoal. Desalnietemin de eerste goal voor David in zowat 50 jaar, dacht de T1. Nog even hoop maar na een penaltyfout van onzentwege scoorden zij de 5-2. Gelukkig waren we wel de beste, en dit ook wel door numerieke meerderheid, in den Drossaerd. Er zijn nog zekerheden.

Ploeg: Yves V, Yves D, Niels, David, Jeroen, Bjorn, Thomas, Tom T, Christof, Johan, Bart Invallers: Alain, Mike Scheids: Z. Otskap Kijkers: 12,5 ( Bert nota bene man van de bok kwam pas de tweede helft)

Doelpunten: David, Johan

Zaterdag match in Zonhoven om 15u. Om 14u30 verzamelen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de loting van het veteranentornooi later die avond in het honderd sturen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.