Gewonnen tegen Smeermaas

Hometown van Alain en we hebben gewonnen, maar meent ge dat we ene buutenuut kregen. Nee hoor, hij moest zelfs zogezegd dadelijk na de match door. Maar allez uitstel is geen afstel. De match dan. Prachtig weer, felle zon, ah nee sorry das nu. Nee het was mottig weer met regen en een hoop waai. Vooral de supporters moesten karakter tonen wat we dan ook deden. Het veld lag er ondanks het weer zeer goed bij. We waren eigenlijk voortdurend de betere ploeg en kregen dan ook de beste kansen. We misten dan ook veel van die beste kansen. Uiteindelijk kopte Bart met een vliegende duik, allez meer een struisvogelduik, die kunnen niet vliegen als ge het nog niet wist, de bal binnen. Via de keeper met veel geluk volgens sommigen, zuiver volgens Bart. Desalwelteplus stond het 1-0. In de tweede helft plaatste Yves D. een fantastische tackle en veroverde zo de bal. Ene paljas van Smeermaas, smerig maas in dit geval, vond dit niet fijn en plaatste een vorm van agressie tegen Yves. De poppen, in dit geval de spelers gingen aan het dansen, de ene danste al beter als de andere. Scheids Kris kon met dit spektakel niet lachen en gaf een rode kaart aan die ene van Smeermaas. Die snapte het niet direct maar verliet toch ket veld toen Kris ‘ douchen ‘ riep. De vrijschop die hier op volgde werd door Niels, die al weer de ganse match speelde, op het hoofd van Johan geschilderd, niet letterlijk natuurlijk. Zo stond het 2-0 en tegen 10 overgebleven Smeermasianen hielden we vlot stand. Gewonnen en in blijde afwachting van die buutenuut.

Ploech: Yves V, Yves D, Niels, David, Jeroen, Johan, Mike, Bart, Thomas, Bjorn, Alain Invalling door John toeschouwers: 28 Scheids: Kris

Doelgetroffen door: Bart en Johan

Zaterdag om 15u thuis tegen Stal. Ophokplicht om 14u30 in de sporthal. Om 18u stipt vertrekt onze Paaswandeling. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag om 18u15 aan de Paaswandeling beginnen. Te laat en derhalve ruzie met Daniella.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.