Gewonnen tegen Pool-Corona

Of is het Pool-Keroma. Maakt niet uit, we hebben gewonnen met 4-2 en dit zonder een serieuze opwarming zoals onze tegenstander. Omdat onze T2 het nodig vond dat uw verslaggever hem gedurende de match van drank voorzag, en dit was niet weinig geloof me, heb ik de halve match van horen zeggen zoals ze zeggen. Onze doelpunten kwamen van onze nieuwkomers Fabio en Tom. Netjes verdeeld, 3 van Fabio en 1 van Tom. Ene buutenuut zoals ze zeggen, waarvoor dank. Onze doelpunten waren prachtig en die van dander het vermelden niet waard. Als onze T2 het toelaat krijgen jullie volgende keer een uitgebreider verslag.

Zaterdag 7 augustus spelen we om 15u tegen Meeuwen. We verzamelen om 13.45u aan de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt gaat wat meemaken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.