Hutte houdt ons op gelijkspel

Aldus heb ik gehoord…

Met de nodige moeite was het Alain toch gelukt om 11 man bijeen geschraapt te krijgen voor onze verplaatsing naar Hutte Houthalen afgelopen vrijdag. Gelegenheidsflank van dienst, Jo Bollen, wist de voorzet van AG7 enig mooi in de winkelhaak af te werken. Dit was tevens ook de ruststand. Na twee minuten in de tweede helft moesten we met zijn tienen verder want Kris Company voelde weer ergens iets. Op vrije trap wist Hutte de 1-1 binnen te trappen. Hutte kon daarna goed drukken, maar het waren wij die een penalty wisten te versieren. Tom J. trapte die niet mooi, maar wel binnen. Helaas kregen de mannen van Houthalen enkele minuten voor tijd alweer een onterechte vrije trap die ze mooi wisten binnen te sjotten. 2-2 was dan ook meteen het einde van de match. Als we met 11 waren gebleven hadden we zeker gewonnen. De afwezigen hadden ongelijk. Maarja, een lekkere warme douche om alles te vergeten denk je dan, maar niks ook niet! Koud godver…

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Helchteren 76. We komen om 14u30 samen in de sporthal.