Zaterdag eerste match na de zomerstop + BBQ

Het is bijna zover, de zomerstop van de veteranen is bijna ten einde. Komende zaterdag staat alweer de eerste match op het programma. We spelen dan om 15u00 in Zutendaal tegen een ‘samenraapsel’ van eerste ploeg, reserven en U21 van KZVV.

Voor hun is dit de eerste voorbereidingsmatch in de aanloop naar het nieuwe seizoen waarin ze het hopelijk een stuk beter gaan doen dan afgelopen seizoen. Maar na een voorbereidingsmacht tegen ons kan dat nog moeilijk mislopen.

We komen om 14u30 samen in de kantine van KZVV (Sporthal is nog dicht). Aansluitend aan de match is er een BBQ voorzien.

Dus als iedereen zo snel mogelijk effe laat weten of hij zaterdag komt, dan kan we kijken of we voldoende spelers hebben en ineens weten hoeveel man mee doet aan de BBQ want die mannen van de voetbal hadden dit graag op tijd geweten.

Je mag dit laten weten aan Bert (vermits Alain op vakantie is): bert.boelen@plotlimburg.be of 0485 61 10 98.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie