Beste ploeg van het tornooi!

Aldus heb ik gehoord:

Op het tornooi van SK Schimpen werd Welborg bekampt. De instructies van de T1 waren duidelijk meegedeeld aan de T2 die vandaag dienst deed als T1. Dit had niet het gewenste effect want we kwamen snel 1-0 achter. Maar dit was buiten de gezuiverde Alain gerekend die uit zijn derde kans doel trof. 1-1 was ook de ruststand. De tweede helft werd met een nieuw koningskoppel in de spits op gang getrapt. Dit rendeerde, Tom Benteke wist 2 keer te scoren en nieuweling Wim deed er nog een schepje bovenop. 4-1! Volgens de lokale media veruit de beste ploeg van het tornooi. Punt aan de lijn!

Zaterdag spelen we om 14u45 uit op het tornooi van Polonia tegen Welborg. We komen om 13u45 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie